Lycklig nu

Jag kom hem för en halvtimme sen och och förbereder mig för kvällsmys. Av med det obekväma korsettlinnet och på med Dannes stora t-shirt. Jag har varit med Sofia hela kvällen. Vi skulle täffas vid två för en lunch i stan men eftersom jag var sen blev det istället riktig middag hemma hos Putte (och mig) i Sumpan. Det var mysigt. Vi satte igång vår nya gemensamma blogg. Tyvär uppger jag inget namn på den eftersom den är anonym. Vi hoppas på läsarsucce. Och vi hade riktigt trevligt.
Innan vi skullle gå så passade jag på att diska upp lite i köket, dels efter oss, men även den lilla hög min bror lämnat sen frukost, lunch. Det blir han nog glad över! Hihi
Nej nu ska jag ägna min tid åt min man som bara är så snygg idag, klädd i svart skjorta och supersexiga tajta blå byxor:D
I love Sofia och Daniel!!

...

Hej där! Idag är det slapphetens dag. Lov är vad det är och det innebär inga tider som kallar. Förutom tandläkaren då då. Just nu ligger jag hemma och myser i Dannes säng. Om en timme drygt bör jag dra mig iväg mot Åkersberga. Efter det ska jag hem till Sofia och diskutera vår nya affärside! Ja nu ska vi börja tjäna pengar på att sälja grejer på internet. Hemligt är det dock- vi vill ju inte att någon ska ta våran ide och våra kunder och pengar. Fan det var verkligen den bästa iden Kim någonsin fått! Jag och Sofia kommer bli stenrika, nja snarare få in de extra cashen vi behöver:D Så spännande....
Snygging där


Hjärtat

Jag längtar efter din varma famn som håller om mig så att jag kan känna mig trygg och glömma alla bekymmer. Så kom in och värm mig snabbt!
I Love You !!

Tagit lov

Jag är precis hemkommen från skolans sista dag innan lovet. Endast en lektion idag eftersom min naturkunskapslärare ville ha ledigt som vanligt. På lunchen kom frågan upp "vad ska folk göra på lovet då?". Då slog det mig, Jag ska fan i mig plugga! Jag tänker inte riskera att jag blir avstängd nu från skolan jag blev så otroligt glad över att komma in på. Jag ska kunna stå för något annat nästa gång soc säger sig ha pratat med skolan om min frånvaro. Jag ska allt visa dem att här behövs varken LVU eller behandlingshem!
Så vad har jag då att plugga under denna veckas lov som kommer att kännas så kort!?
1. Skriva en dagbok i Engelska om min luffarresa till Indien.
2. Miljöbeskrivning, Svenska.
3. Det här är jag, Svenska.
4,5. Skriva om 2 folkgrupper, Historia
Tre stora arbeten och två futtiga som jag bara släpat efter mig sen terminens start. Men nu är det skärpning för
Kim Arlice.
Dessutom ska jag hämta alla mina saker hos Sonja som jag numera inte bor hos:D! Det kan bli lite tufft eftersom jag själv tidigare fått se hur elakt Sonja kan bete sig när det är dags för någon att flytta. Dessutom är det en hel del saker att hämta. Skänk, Hylla, Säng, Fåtölj, Tavlor, Kläder, Kartonger, Lampor och massa mer:( Tr att man har finaste killen som hjälper en med allt! Sen ska allt detta transporteras till Putte och där ska ett litet krypin fixas det allra mysigaste som går. Det blir spännande att dela lägenhet med storebror.
Han kan iaf ta hand om mig.
Hahaha inge mer skvallerstuga..
.

Drömmar och ångest

Då var det svårt att sova igen..
Jag släckte lampan redan klockan tio idag men kunde absolut inte somna. Jag låg och vred mig i mer än en timme till jag bestämde mig för att gå upp och göra ett inlägg i den nya bloggen för att inte störa Dannes skönhetssömn. Jag lovar han behöver den verkligen. Annars har man en Danne som vaknar upp med vredesutbrott och då blir det ändå ingen sömn för någon av oss. Älskling!
Idag var de möte med de sociala myndigheterna! Nätverksmöte så kallat.
Det gick på tok åt helsicke enligt mig själv. Jag kom dit med världens migrän redan från början och kommer nu i efterhand inte alls ihåg så mycket som jag borde.
Med mig hade jag iaf min älskade Danne och mamma, bror och Susanne Nisser.
Socialsekreterarna hade gjort upp en ordningslista där allt som vi skulle prata om stod, ordning för ordning. Det var inte alls som jag hade tänkt mig. Alla hade sin tur att prata och man fick absolut inte säga ett ord när någon annan hade ordet. Det var det som retade mig allra mest. Att jag inte ens fick chansen att försvara mig när Katarina (min socialsekreterare) kom med sina på hopp gentemot mig, och även Danne.
Efter många om och men framfördes att jag ville bli skriven hos min bror. Det gillade såklart inte Katarina. Hon vill att jag ska skrivas in på behandlingshem medan en neuropsykologisk utredning görs över mig. Både psykisk och social.
Vad är detta?? Varför skulle jag behövas skrivas in på hvb-hem för vård och/eller boende? Jag har ju ett boende hos min bror. Och vård kan jag väl få hos BuP där jag redan har påbörjad kontakt.
Jag har redan börjat planera hur jag ska dela av Puttes vardagsrum så att min alldeles egna lilla vrå ska blir så mysig. Olika kulörer av rött kommer det vara och riktig mysfaktor!
.
.
I uppemot en timma har jag suttit och läst lite bloggar. Bland annat Blondinbella, åh herregud det var faktisktförsta gången jag glidit in på hennes blogg. Hur är det möjligt?? Hon har ju varit "kändis" flera år. Skummis.
Nu börjar dock batteriet på datorn dö ut och jag är för illamående och slut för att springa efter laddaren så jag bestämmer mig för att krypa ner bredvid den finaste människan jag har :D. Fast först ett glas mjölk och en chokladruta för att minska migränen för en slag.

RSS 2.0