en liten uppdatering

Det har varit väl mycket jobbigare än jag kunnat ana det här med att få en bebis!
Lite sömn, mycket bärande och en himla massa glädje. Bloggen kommer upp i tankarna då och då men heller inte mer än så. Så fort jag får en timme över så är det så mycket annat som ska hinnas med.

 

Vår lilla prins kommer att heta Bo Mikas Daniel,
hans smeknamn är Bobo och har varit under hela graviditeten.

 


Att vara med bebis

Det är helt obeskrivligt hur det känns att ha ett barn!
Just nu handlar allt bara om att lära känna min lille pluttas och hinna med att vila mellan amningarna. Han har ett enormt behov av att vara nära och speciellt att suga! Helst skulle han bara vilja ligga till bröstet tjugofyra sju. Det blir glest med uppdateringar här för tillfället eftersom orken och lusten till att skriva är borta för tillfället. Självklart ska jag skriva då och då för att inte mista alla söta läsare. Så kom ihåg det är bara en period som jag behöver lägga all min tid på min son och även min man, som har det jobbigt med arbete nu.
Men vi kommer snart på fötter och kan bygga upp strukturer och rutiner.

 

Men nu måste jag gå, Bobo ropar efter tutte! Och efter amningen ska vi åka till pappsen i Huddinge.

 


Bilder på min prins!


Hej hej hallå!

Ja ni har gissat rätt allesamman, vår lilla son Bobo har landat hos oss!
Onsdagen den 7/7 åkte vi in till förlossningen för att kolla om vatten börjat sippra, och det visade sig att det var så. Jag skrevs in för igångsättning eftersom det börjat läcka redan den 4/7.
På torsdagen den 8/7 klockan 14.24 krystades vårt lilla mirakel ut och han mättes till 4140 gram och var 54 cm lång! En stor kille som vi ju redan visste sen innan. Förlossningen gick extremt fort när den väl kom igång och allt gick superbra! Lille Bobo mår prima och är nu hela 5 dagar gammal.

 

Vi har 400 bilder på prinsen, den stolta pappan har plåtat järnet. De kommer att komma upp här i dagarna när vi hittat sladden till kameran. Håll ut..

 


here we go

Nu åker vi in till Förlossningen och hoppas att vi inte kommer hem förrän Bobo är ute!

9 days to go?

Idag har internet varit på strejk.
Jag mår skit rent ut sagt och jag vill bara ha ut min pojke!

*

Glöm inte att gissa datum och vikt HÄR!

fetångest

Som vanligt när jag ska sova här i lägenheten så går det inte!
Det beror väl på att jag vet att datorn står i vardagsrummet och bara väntar på att få användas nätterna i ända...
Danne gick och lade sig för en och en halv timma sen men jag lade mig inte ens att försöka sova. Jag låg en stund bredvid honom i sängen och smekte hans rygg för att han skulle somna sött och när han bad mig släcka lampan sa jag bara: Jag har ont i magen, lite förvärkar, jag är nog vaken i natt. Och nu sitter jag här och läser bloggar. Det har tagit sin tid då alla uppdaterat som sjutton(??) de senaste dagarna då jag inte ens sneglat åt en dator.
Vem har egentligen lust att sitta och blogga när vädret varit så fint som det varit på det senaste??
*
Jag fick en jävla ångest precis. Hur i helskotta kan jag ha låtit mig själv bli så fet som jag blivit under graviditeten? Jag har gått upp mer än någon annan! Och tänk vad mycket snack det har varit om Katrin Z's viktuppgång. Alla säger att hon blev enorm, men jag då?
Hur ska jag lyckas bli slim och få tillbaka min fasthet efter detta? Danne älsklingen är lite oroad att jag kommer att skita i att träna när Bobo kommit. Fortsätta med allt godis och vara en tjock-Lisa i all evighet. Men som fan inte! Jag måste stålsätta mig och träna och bli sund. För snygg ska jag bli igen. Jag ska gå ner mina tjockkilon och bli minst lika fast och fin som innan.






Jag är minst lika stor jag.
Bildkälla

6 juli

Inatt är vi hemma i Sundbyberg en vända för att hämta krafterna. Det blev ju tråkigt väder så det kändes inte så roligt att vara i Huddinge, där allt måste ske utomhus. Och vem vill sitta huttrandes utomhus med kall sallad till middag i regn?

 

Imorgon ska vi troligtsvis hem till ett par i Huddinge och grilla lite, och sen fortsätter vi nog med att sova i Huddinge resten av tiden till förlossningen. Om det inte dröjer allt för länge...

 

Har fått några gisingar iaf och imorgon kan det bli att få stryka de första.

Gissningar

Här är datumen hittills:



7 juli

Felizia: 3700 gram

9 juli

Yvonne: 3500 gram

 

10 juli

Clara: 4125 gram

Aino: ?


12 juli

Älsklingen: 3710g



13 juli

Amanda-mamma till Jolene: 4160g, 51cm lång

dålig uppdatering

Man skulle kunna tro att jag varit och fött barn de senaste dagarna eftersom uppdateringen har legat på noll. Så är det dock inte utan istället för bloggen har jag helt enkelt valt solen och landet. Jag har de senaste dagarna bara vilat och väntat på bebisen.
Så kan det fortsätta då jag inte känner mig så kry. Jag har migrän från och till och känner mig allmänt seg och hängig denna tid. Jag njuter bara av att få dela så mycket tid med min man nu de sista dagarna! Vi hörs snart, om inte minst när Bobo är född!



gratisbio

Någon som vill hjälpa mig genom att trycka på länken eller bilden och bli medlemmar på Gratisbio? Jag får lite poäng och ni samlar själva ihop till era biobiljetter eller presentkort! Enkelt jag lovar!
http://gratisbio.se/?RecruiterID=184191
Tryck här för att hjälpa Kim!

tiden har faktiskt gått

Idag är det fredag och EXAKT 2 VECKOR kvar till beräknad förlossning. Kan man förstå att det var 28 veckor sen jag plussade?

Eftersom det börjar dra ihop sig så tänkte jag fråga om någon skulle vilja gissa på datum nu när lille Bobo kommer!?

Skriv gärna och ni kan och vill vad ni tror att han kommer att väga och hur lång han är.

 


Hjälp på traven: Enligt ultraljudet som jag gjorde den 24 juni vägde han 3590g

namni

Idag har jag hunnit tvätta och lägenheten är full av kläder som hänger på tork och doftar gott! Jag gjorde så att jag tog upp allt och hängde för att slippa gå ner igen för att hämta det. Då kunde jag även sova längre. Nu har jag precis slängt in en lasagne i ugnen och väntar tålmodigt. Tycker inte om att den ska behöva gräddas i en timme, jag får nog ta mig något mindre så länge.

idag

Idag vaknade ja med ont i magen och fick ställa in mitt möte med Terese som jag skulle ha träffat vid 12. Vi ska försöka oss på att ses imorgon istället.
Trots smärtan i magen och yrsel var jag tvungen att gå ner till barnmorskan för att ta lite prover. Tur att mvc ligger på samma gata! Proverna såg okej ut och jag fick gå hem efter en kvart. Problemet var att jag fick kraftiga värkar direkt när jag kom ut utanför huset. Jag blev sittandes en halvtimme på en bänk ojandes och visste inte riktigt om jag skulle lyckas ta mig hem, men det gick tillslut!
Och så har min kusin Sara varit här en stund och ätit pizza med mig, det var mysigt.
Nu ska jag ta och dricka min oboy som är senaste lasten.. medan jag väntar på att min bebis ska komma!

RSS 2.0