sista tävlingen här !


"Jag är med och tävlar om en Bebisbok hos BigMama, tävla du också HÄR!"

Nu är det slut !

 

Jag kommer att övergå till att blogga på en annan blogg!
Just nu är den lösenordsskyddad men det gäller bara till det att jag får iordning.

 

Klicka här för att komma dit!


kalas

Igår söndag hade vi kalas för BOBO som fyllde 2 månader för några dagar sen! Vi gjorde god tårta och hade gäster som morbror 1, 2 och 3, mormor, faster Angela, faster Annis, farmor och Kjelle. Som vanligt så kom tankarna om fotografering bort någonstans bland fikat och bebisskratten.
Förutom fika så blev det Wiipspelande och restaurangmiddag!

Ergobaby carrier

Bobo har fått en bärsele. Just nu håller han på att vänjas vid den. Första gången han satt i den igår blev han lite uttråkad. Men alldeles nyss så somnade han när pappa bar i selen.

bobo 2 månader

Idag har jag och Bobo varit på Öppna Förskolan tillsammans med våra nya vänner Malin och dottern Emma, 9 månader.
Det var en bra första gång även om vi båda var trötta efter en hård natt. Bobo somnade snart i min famn och jag gäspade konstant.

 

Idag fyller BOBO 2 månader! Grattis söta!
Idag på 2månadersdagen.

 


today

Ja idag hade jag tänkt mig tillbringa dagen inomhus, sovandes medan jag hade Danne hemma hela dagen. Dock kom vi på att vi behöver införskaffa en bärsele till skrutten. Efter en himla massa mys och klä-på-barn, byta-blöja, sminka-mamma och äta-lunch så kom vi till slut iväg till Södermalmen där vi ockuperade Babyproffsens avdelning av bärselar. Vi kom fram till att en Ergobaby skulle passa bra. Dock hade de bara en enda hemma och den var inte vidare fin i färgen. Vi lade undan en i svart i Länna som vi ska hämta till på måndag om vi inte hittar en billigare innan dess. Vi köpte iaf en adapter till vagnen så att vi nu kan använda babyskyddet direkt på vagn, skönt!

 

Efteråt mötte vi upp med en vän till Danne och vi tog en promenad, fika/matbit vid Zinkensdamm, och ytterligare en promenad längs vattnet.
Kom hem, handlat mat, åt, tittat på TV, tröstat liten magknipsbebis och nu har killarna lagt sig för natten. Jag själv sover nog i soffan i natt, jag misstänker att det är svårt att få plats i sängen, när de två somnar innan jag kommit brukar de bre ut sig ordentligt. God natt

 


inte så bra just nu

Jag har haft så extremt mycket de senaste dagarna med både skola, Bobo och hemmet. Jag sover ingenting om nätterna. Jag har inte tid att sova när Bobo sover, det är då jag får tid för allt nödvändigt som att äta och duscha. Just nu hamnar allt vad gäller städning åt sidan. Min kropp har tagit stryk och igår så sa den ifrån.
Återkommer när jag känner mig bättre!

RSS 2.0