hej

När jag skulle hem idag efter att ha varit på Bup i Täby fick jag sån satans jävla ryggont. Jag tog mig i vart fall till Sumpan och ner till Lidl för att handla lite smått. När jag står inne på Lidl ringer Danne och ber mig att inte komma hem, han har nämligen tagit dit rörmokarkillar som ska koppla in diskmaskin och nya toaletten. Dock har det gått totalt åt fanders och vattenläckage har uppstått i badrummet. De hade fått ringa till hyresvärden som hade andra rörmokare i lägenheten ovanför och be om hjälp. Och värden får inte förstå att det är jag och Danne som bor i lägenheten som i själva verket står på Dannes vän. Danne som lyckligtvis hade arbetskläder på sig sa att han var byggare eller nåt i den stilen:)
 


Så jag gick runt
ett extra varv på Lidl och tittade lite extra på alla grejer som gick att inhandla. Så köpte jag mig en geisha och satte mig på en bänk ute i solen och väntade...
 Så ringer Danne igen och säger att detta nog kommer att ta tid, säkert en timme. Jag bestämde mig då för att åka hem till storebror min i Örnsberg,släpandes på tung matkasse. Så här sitter jag nu ensam och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Tvättat har jag gjort åt honom trots min rygg så nu är jag slut! Hoppas han uppskattar det. 



 Det blir nog en lugn Valborgskväll för mig i år, inge sprit och inge brasa. Bara hemma med stor mage, ryggont och kanske följer med bröderna ut och grillar lite senare.

underbart vårväder idag

Det har varit så extremt hektiskt senaste veckan och jag har inte haft ork till att logga in här på bloggen.
Det är väldigt tråkigt eftersom jag precis börjat komma in i bloggvärlden och hade en liten grupp av läsare. Men nu är jag tillbaka!



Idag åkte jag in till den stora staden och träffade Johanna, en underbar tjej som jag känner ifrån tiden då jag bodde i Åkersberga. Henne har jag inte sett på säkert ett och ett halvt år.
Vi åt, satt på en bänk i solen och pratade och gick runt en hel del och bara njöt. Det kändes supermysigt!
Lånade bilden från Facebook :)

fast i Norge

Som alla har hørt så ær det ett askmoln som hindrar flygplanen i større delen av Europa till att flyga. Norges och Sveriges luftrum ær båda avstængda och jag ær fast hær i Norge. Det finns inte heller møjligheter att ta sig hem på annat sætt.
Tågen som tar 16 timmar mellan Stavanger och Stockholm ær øverbokade och folk får stå upp hela vægen tom på toaletterna. Vilket kanske inte ær så smart før en gammal tant och en gravid att stå upp så pass længe. Det ær nog många som tuppar av ændå!


Jag har heller inte haft tillgænglighet till dator eftersom denna jag sitter vid nu bara fungerar nær den sjælv behagar! Vilket jag inte orkar med, himla windows!


Jag hoppas att jag får komma hem snarast, imorgon helst! Jag børjar sakna min man så otroligt!

tomt och ensamt

Jag kan inte sova och vet inte riktigt vad jag ska göra?! Jag ska upp tidigt imorgon eftersom jag ska till min psykolog i Täby på morgonen. Det känns så ensamt och tomt här utan Danne. Han har inte ens ringt ännu :(
Vad gör man? Jag är så nojig, blir orolig och kan inte hålla mig lugn om han inte ringer och säger god natt.
Saknar dig!!

hett tips

Jag ville bara passa på att tipsa alla om Gratisbio
-en sida där du genom några enkla klick samlar ihop poäng
-som du sedan växlar in till presentkort eller biobiljetter!
Jag har själv varit medlem på Gratisbio ett tag och har redan fått hem presentkort. Om du tex ska handa något över internet kan du samtidigt få poäng. Sen finns även en hel massa gratiserbjudanden. Man får tom poäng endast genom att hitta nya vänner, skriva i gästböcker och logga in varje dag. Man tjänar på att anmäla sig!
http://gratisbio.se/?RecruiterID=184191 Klicka in här så får du 75 poäng att börja med.

ingen sauna

Jag är hemma hos mommo och morfar. Min bror ar köpt en ny dator, en sån där superliten ´som är jättesvår att skriva på. Jag vet inte om jag har tjocka fingrar eller nåt?! När jag försöker skriva kommer jag åt fel knappar hela tiden.

Jag är glad att jag har en skrivvänlig dator, annars skulle det väl ta en timma att göra ett inlägg som detta!

jag kommer att sakna dig

Nu är Danne på väg till Egypten och jag saknar honom faktiskt inte ännu :D Han ringde mig faktiskt hela TRE gånger från Arlanda. Jag tror att han har lite ångest över att åka iväg och lämna mig. Men det var ju jag som valde att inte följa med. Jag hade ingen lust alls att ge mig iväg på solsemester gravid, tjock och ful som jag tycker att jag är just nu. Det skulle bara bli mer jobb än löning. Dessutom skulle jag vilja stanna där nere längre än en vecka om jag suttit mer än fem timmar på ett jobbigt flyg. Jag har aldrig flygit så långt men kan tänka mig att man kan bli galen på att inte kunna öppna ett fnster och få frisk luft där inne.



Själv sitter jag och väntar på min bror som ska hämta upp mig, och så ska vi åka till Åsättra (mommo & morfar). Egentligen borde jag ta denna tid till vara genom att ge mig på diskberget i köket som bara stått och fyllts på i dagar(!) säkert en vecka.
Jag längtar bara till imorgon då jag har haft tvätttid och kan packa väskan. Innan det är gjort så kommer jag garanterat känna mig nervös. Jag har så svårt att tänka mig att det är två dagar kvar tills jag ska åka, det känns alltid som att det när som helst ska bli dags att kasta sig iväg till flygplatsen för att inte missa planet. Tid har alltid varit min svaga sida. Det som oroat mig mest. Det har dock förändrats en del sen Danne kom in i mitt liv. Han har inte någon som helst koll på tid, kommer jämt försent och räknar alltid med att allting tar hälften så lång tid som det i verkliga fall gör. Jag har börjat kunna ta efter honom i vissa fall. Tex när jag ska träffa en kompis, då kommer jag ofta försent. Dock är jag fortfarande lika nervös när det gäller viktigare möten.

Vagn

När jag och Danne för ett par dagar sen var och kollade på vagnen på Babyland fick vi upp ögonen för Teutonia Cosmo. Den är väldigt lik Spirit men har två små svängbara framhjul istället för ett och saknar handbromsen. Men andledningen till att den intresserade oss var storleken. Cosmon är nämligen mindre, säkert en decimeter längre och 5 cm smalare. Chassit är mycket lika, samma typ av design. Det är samma liggdel och sittdel till.
Vi som trott att vi var helt säkra på vilken vagn det skulle bli. Nu är vi inte det längre! Dessutom kan vi inte riktigt bestämma oss för färgen. Vi båda gillar ju den lila färgen, men Cosmon vi såg hade en fin Brun färg. Så jag undrar om man kan ta en del i lila och en i brunt. Då får man ju lite omväxling dessutom.
En Brun  vagn skulle vara ett mycket säkert kort. Matchar med allt, passar till båda könen, svårt att trötta. Om vi nu får en liten pojke och köper den lila vagnen. Kommer då folk att ta för givet att han är en flicka? Eller är lila en färg för båda könen. Det tycker då jag. Jag tror att jag får göra en liten plus-/minuslista.
Spirit S3  ....................    Cosmo  ............................................ Lila  ........................ Brun
Bra Handbroms                    Fyra hjul                    Inte som alla andra               Funkar till allt
Stora hjul                            Lättkörd                           Snyggast                 Tröttnar inte på färg



Dåligt Större än Cosmo          Ingen handbroms                 Passar inte pojke?         Alltför vanlig
.....................................................................................    Lätt att tröttna på?

långsamma dagar

Idag har jag varit på McDonalds dejt med Erika, hon kom hit till Sumpan och vi hade planerat en fika som fick äga rum på just Donken pga att alla cafeer var stängda. Jag tänkte ju inte på att det var lördag idag heller?!
Igår var mysiga Sofia här hela kvällen och vi lagade god mat, och slingade mitt hår! Så nu ser det alldeles ljust ut, alldeles perfekt nu till värmen och sommaren(läs våren).
Imorgon åker Danne iväg till härliga Sharm el sheikh, Egypten. Jag är dock kvar två dagar ensam här hemma innan även jag sticker. Jag ska hinna med att tvätta, städa, diska, bytta lakan, skura, damma, torka.. ja det ska nämligen vara perfekt rent till nästa söndag då vi kommer hem igen! Vill ju att min man ska kunna känna sig stolt över sin mycket unga kvinna och tänka att nu så har jag ju ändå gjort det absolut rätta valet av fru och mamma till mina barn. Vem vet han kanske blir så glad att han friar helt spontant?! Vad vore inte det? Suveränt säger jag!

Egypten och Norge

Danne åker till Egypten på söndag tillsammans med en vän till honom. Egentligen var det meningen att jag också skulle följt med men som gravid är det mycket jobb med läkarintyg och dyl. som måste fixas om man ska iväg utomlands. Dessutom är det risk för sjukdomar och magsjuka där nere, sådant som man helst inte vill drabbas av när man är gravid. Så jag valde att att stanna hemma. Det kan vara bra att vi fått komma ifrån varann lite. Senaste dagarna har vi gått varann lite på neverna tack vare denna renovering här hemma. Vi får ta en utomlandssemester tillsammans sen när Bobo kommit. et kan nog bli riktigt häftigt!
Så idag beställde jag flygbiljetter för mig och mommo till Norge istället. På tisdag åker vi två till Stavanger för att hälsa på min moster och hennes familj! Det ska bli riktigt jävla kul. Förr i tiden åkte jag till henne varenda lov jag hade, men sist jag var där var i Påsk förra året. Fem dagar blir jag där och kommer hem samma dag som Danne. Jag längtar redan!

 

 

 

 

Skillnad kanske, men jag är nöjd med min resa. Jag har aldrig varit mycket för att resa. 


lyxfällan

Ett program som jag verkligen längtat efter är Lyxfällan. Jag har inte haft tv3 på väldigt länge. Så nu sitter jag som fast. Passar bara på att blogga i pausen.


jag tävlar


Jag är med och tävlar om en egendesignat body/t-shirt från Babykungen.se hos Chicmommy.
Klicka här och var med du också!

migrän

Jag har suttit aplänge och försökt hitta en snygg gratisdesign, det är dock jättesvårt när man har en mac. Alla designer måste laddas ner till en töntig PC. Hittade iaf en väldigt enkel om får funka tills vidare.
Tack vare allt stånkande av snickaren som fixar i köket så har jag fått migrän. Funderar på att ta en promenad ner till affären och köpa något att äta. Mat plus lite frisk luft kan kanske mildra det lite, hoppas!
Säg till om ni kan tipsa om fina designer! Är så trött på att inte fatta någonting om hur man gör en egen!

Ny design

Ny design lånad av http://www.designandmakeup.se

babygrejer

Idag började dagen med ett besök hos barnmorskan.
Danne var med och det gick riktigt bra. Det blev ganska mycket pepp ang. min ålder. Vi tog nämligen upp att jag tycker att det kan vara jobbigt att möta äldre personer som är gravida. De har ofta så förutfattade meningar om en som ung mamma. Jag själv och alla runt omkring mig vet att det kommer att gå prima, och att jag är redo för detta. Dock kan jag ha lite svårt att stå på mig om det skulle vara så att någon börjar predika eller dyl. När jag för två månader sen var på en v20 grupp på barnmorskemottagningen var jag klart mycket yngre än de övriga 35+ affärskvinnor med mycket skinn på näsan. Jag kände dirrekt att dessa människor inte skulle bjuda på sig själva och speciellt inte för en 17åring. Så stämningen där var något spänd kan jag säga.


Efter barnmorskan åkte vi förbi Babyland och kollade lite på vagnar. Det börjar bli bråttom nu eftersom Teutonia vagnar har minst 10 veckors leveranstid. På Babyland idag sa de tom 12! Vi hade ju i princip bestämt oss för en Spirit S3 men idag fick vi upp ögonen för en Cosmo. Skillnaden är att Cosmo är lite mindre, har två svängbara framhjul istället för ett och saknar handbromsen. Vi ska tänka över det lite till innan vi beställer. Sen så köpte jag även en söt mössa som låg i en reakorg. Det var denna gång Danne som ville att vi skulle köpa den.
Dessutom hämtade jag ut en gratis babybox med lite prover på bla blöjor, våtservetter, nappar oj en praktisk blöjhink.


. En massa gratis:)
Mössan som Danne köpte 

brors barn

Min storebror har två små barn som 2,5 och 1,5 år gamla, Wilda & Zelda





Här är två bilder på dem som jag hittade i min mormors dator.

mamma som mormor

Idag ringde mamma mig precis efter att hantverkaren hade gått hem. Hon sa att hon hade tagit fel pendeltåg och nu stod i Sundbyberg. Jag hörde på henne att hon inte var vidare nykter, men erbjöd henne ändå att komma förbi. Det förstod jag ju var anledningen till att hon ringt. Jag tänkte att nu har jag än en gång brutit mot min egen regel att träffa mamma när hon druckit. Jag får bara så dåligt samvete för att hon mår så dåligt. Hon har inget hopp här i livet. Hon har inga mål och ingen vardag. Allt handlar bara om att överleva dagen och ha någonstans att sova. Det är så tragiskt att människor ska behöva tänka så mycket. För det är när man har mycket tid till att tänka som ångesten kommer. Och när ångesten blir tillräckligt stark känner man sig deprimerad. Det är synd att samhället tyvärr inte har möjlighet att satsa på alla stackars hemlösa och missbrukare. Men det har ju andra saker som är minst lika viktiga för att ge de övriga människorna möjlighet till en vardag.


Jag har själv varit på väg dit, men jag är stark, jag ryckte upp mig själv innan det hann gå så pass långt. Jag har varit riktigt deprimerad och kännt att livet är meningslöst, men det enda som går att göra åt detta är att intala sig själv om att det visst finns hopp. Det gäller att tvinga sig själv till att ändra tankesätt, att blicka framåt! För något som jag insåg var att tron på sig själv, tron på att det är möjligt att bestämma själv hur man vill må, var 1000 gånger så effektivt som alkohol och droger. Det hjälper heller inte att skada sig själv. Destruktivt beteende brukar ofta uppmärksammas på fel sätt, endast professionellt folk och friska föräldrar som verkligen bryr sig om sina barn förstår vad det egentligen handlar om. Andra reagerar oftast bara med att: "hon vill bara ha uppmärksamhet" och "han vill att vi ska tycka synd om honom". Synd för att det är inget fel i att vilja ha uppmärksamhet. Trots allt så lider man faktiskt när man är deprimerad. Alla försöker inte ta livet av sig. Vissa bönar och ber om hjälp att lösa situationen. Och ofta även lite medlidande.
Mamma med brorsans äldsta dotter.
Men självklart har jag även fått hjälp med att inse allt detta. Den första februari förra året så träffade jag en man. Han var ganska mycket äldre än mig, jag visste inte ens hur gammal. Han var attraktiv på något sätt. Jag gillade hans stil, hans person, hans ansikte och kropp. Jag sa att jag var 19 fast jag i själva verket bara var 16.
Redan första gången vi pratade med varandra märkte jag att han var äkta. Att han brydde sig, han tyckte synd om mig när jag berättade om min situation. Han kände medlidande och ville något som inegn annan velat, att hjälpa mig. När jag pratade med honom så blev jag klokare för varje ord han sa. Han fick mig att förstå. Han fick mig att vilja. När jag inte var med honom längtade jag till hans trygga famn, och hans sätt att få mig att känna lycka. Jag föll för honom. Jag blev förälskad. Vi började träffas var och varannan dag. Jag blev som besatt av honom. Så fort han inte fanns precis bredvid mig skrek mitt hjärta och min kropp efter honom. Jag kunde inte få nog utav honom, vi smsade och ringde varann hela tiden. Jag märkte att denna person älskar mig på riktigt, för precis den jag är.


I början var jag lite generad över hans ålder, och även han tyckte att det var lite jobbigt att berätta för sina vänner att han träffat lilla mig. Han ljög upp mig till dryga 20. Och jag sa till mina nära att han var ett antal år yngre än han verkligen var. När vi gick ut bad han mig att klä mig vuxet och sminka upp mig lite. Vilket jag gärna gjorde. Dels för att jag var rädd att han skulle lämna mig om jag inte såg ut och betedde mig äldre, dels för att jag så gärna ville slippa folks blickar och antaganden om att han var min pappa eller farbror. Efter ett tag släppte det värsta utav åldersfixeringen. Vi slappnade av och jag fick möta hans vänner och han fick möta några av mina. Men bara de jag litade mest på, de som var mogna nog att ta vår relation på rätt sätt. Allt gick bra och de flesta har idag accepterat oss, även våra respektive familjer.
Och idag väntar vi det finaste och bästa beviset på vår kärlek. 


Underbara vår

Åh vilket väder det är ute! Har ni sett solen skiner och det är hur varmt som helst! Synd att man inte har balkong.
Gud vad det känns som om man hinner med mycket på lite tid:
*Lunch med Danne
*Bauhaus för att köpa färg
*Gå igenom hela Myrorna
*Fika med Sara
*Gå igenom hela Statsmissionen
Jag köpte även slingfärg som jag kanske kan använda ikväll innan Danne hinner hem.
Får ta och lägga in bilder senare på allt.
.
Uppdate: Fin skinnväska jag hittade på myrorna idag för 50 :-

tisdag

Idag är det vanlig dag igen, vilket innebär att gå upp tidigt för att hinna äta frukost och klä på sig innan snickaren kommer och knackar på dörren. Otroligt vad det ska vara jobbigt att komma upp när man väl måste. Igår kom jag iaf fall isäng i tid, innan Danne hann med att börja gnälla om att "nu är det sent, kan vi alrig gå och lägga oss i rimlig tid?". Det kan iofs bero på att han lättare fastnar framför TVn nu när han spenderat sina näst sista laxar på en 50"are. Jag hade redan somnat när han kröp ner i sängen. För övrigt hade vi ännu en slappardag igår. Spenderade tiden framfr TVn gjorde faktiskt även jag. Det ända vi faktiskt gjorde vara att komma iväg till Hemköp för inköp av mat, först vid åtta-tiden på kvällen.

söndagskväll

Vi har haft en jättemysig kväll idag jag och Erica. Hon kom hit strax efter nio och vi bakade en kladdkaka som inte blev så god som den skulle. Jag tror att det är dags att köpa en ny ugn, våran är alldeles slut. Sen tittade vi på film The Contract i TV4 HD. Den var riktigt bra, att rekommendera. Bra story, bra skådespel, den hade allt. Och den var spännande utan att vara så där obehagligt spännande/läskig att man sitter och spänner sig hela tiden. Sådana filmer kan jag knappast se längre, det leder bara till onda sammandragningar.
Jag är så nöjd med vår nya TV och alla möbler och golven. Allt!

söndag, påskdag

Denna dag har jag varit så slapp. Det enda nyttiga jag fått gjort var att laga lunch till bror och pojkvän, och städa iordning i köksskåpen. Däremot har disken inte orkats med och det bildar redan ett stort berg efter gårdagen.
Putte kom förbi och hämtade upp Jeppe så åkte de till Täby för ett Jehovas-möte. Som alltid på söndagar, så glad att inte deras far är min far. Då hade väl jag också kännt av ett dåligt samvete för honom och följt med på dessa urtråkig möten, som är helt betydelselösa för mig!
Jag har mest suttit framför vår nya TV hela dagen, mest tillsammans med Danne, men han har även tömt badrummet och fixat upp den tillfälliga duschen. Hemskt ofräscht fortfarande men ändå möjligt att duscha av sig. Nu känner jag väl att det börjar bli dags för en promenix ner till mataffären för frisk luft och middagsinköp. Jag kommer nog att få sitta själv hela kvällen eftersom Danne behöver komma ifrån lite och tar sig troligtvis till bästa vännen hans. Själv har jag ingen lust att varken åka iväg eller bjuda över någon, vi är ju trots allt inte riktigt i ordning än.

this is me

Jag har alltid tyckt om barn och vetat att jag ska ha barn ganska tidigt. Dock trodde jag aldrig att det skulle bli innan jag var klar med gymnasiet. När jag sen blev gravid av misstag i samband med att jag bytte preventivmedel kunde jag inte förmå mig att göra en abort. Inte efter all barnlängtan jag innerst inne alltid haft!
Hittills har min graviditet varit smärtsam och fysiskt jobbig. Jag har haft många krämpor och min blodnivå har varit på botten i princip. Jag var så trött att jag var tvungen att sluta skolan för att börja igen efter bebisen.
Äntligen börjar det tillslut stabilisera sig. Nu längtar jag bara tills i sommar, för då ska jag bli mamma!
.


påskmiddag

Till min förskräckelse upptäckte jag precis att Ikea glömt att packa ner skruvarna till vår bokhylla. Riktigt surt för det betyder endast att vi måste åka förbi där idag.
Idag blir det en mysig middag med mina två bröder och Sofia. Sen blir det filmtajm med Dannes nyinköpta HD On Demand-box, och 50" plasma. Det blir så mysigt att kunna bjuda in vänner och både kunna bjuda på middag och soff+tv-mys. Det har inte varit möjligt på det senaste då vi haft en liten minitv lika stor som datorn, minibäddsoffa ( man knappt fått plats två i, dessutom riktigt obekväm att sitta i), och överbelastad lägenhet med alldeles för mycket saker i en alldeles för liten lägenhet. Inget man har velat visa upp vill säga!

trött

De senaste timmarna har jag och Danne skruvat på möblerna från Ikea. Både han och jag hade glömt vilket jobb det är. Speciellt han som har noll tålamod och lätt blir rastlös. Idag var han duktigare än vanligt, vilket antagligen beror på att han var väldigt trött. Jag var gnällig och grinig som vanligt. Vilket jag faktiskt dessvärre är mest hela tiden nu. Men jag får såklart skylla det på min graviditet och hormonerna som övertagit min kropp på det senaste. Det gick iaf smärtfritt och resulterade inte i några stora bråk. Skönt..
Vi kom iaf hem med det som var planerat plus minus några få smågrejer.
*bokhylla plus två korgar
*matbord + stolar
*matchande soffbord
*stekpanna plus kastrull
*glasburkar
och en hel del smått som bestick, galgar och en blomma. Så imorgon återstår att bygga ihop bokhyllan och städa upp i köket + sovrummet, sen bjuds det in för påskmiddag. Får se om det blir något överhuvud taget, vi har inte ens pratat om vilka vi skulle bjuda in. I värsta fall blir det väl bara Sofia som kommer, hon har iaf pratat om att hon kan. Det blir såklart trevligt det med, fast jag tror att det skulle bli roligare för henne speciellt om någon/några fler kunde komma. Hon umgås ju så mycket tillsammans med oss två, och får ständigt agera "det tredje hjulet".
Nej nu ska jag dra med mig min man och krypa till kojs. Tröttheten värker i hela kroppen.

Ikea igen..

Älsklingen väckte mig för en halvtimme sen och bad mig gå upp och klä på mig på en gång, eftersom snickaren skulle komma vid 10.
Och nu har han kommit och han håller på med det sista måladet av vardagsrummet. Jag har ätit frukost och ska strax ringa till bror och se vilken tid vi ska till Ikea. För idag ska vi dit igen och köpa allt jag glömde sist. Jag ska dessutom ta en titt på en del nya grejer jag kommit på att vi kanske behöver. Däribland hatt och skohylla. Det finns ju en massa fint. Och roligt kommer det att bli.
Jag och Sofia har pratat i några dagar om att ha en liten påskmiddag här. Tyvärr är ju inte allt helt klart ännu. Väggarna är nymålade och vi har inte fått bo in oss ännu. Vi får se om vi kanske kan ta det lite senare. Det skulle ju vara kul att få visa upp lägenheten nu när allt är nytt och fräscht.
Sofia Minttu och Pontus.

hundmys

Just nyss så pratade jag med Sofia. Hon ska komma hit till åsättra med sin hund. Så om en och en halv timme så ger vi oss ut på långpromenad med bägge hundarna. Suveränt, motion och så får Minttu för ovanlighetens skull umgås lite med sin egen sort. Jag undrar hur det kommer att gå, hon är nämligen inte alls van vid att vara med hundar. De få gånger hon har fått bekanta sig med någon så har hon varit livrädd. Hon har för några år sen varit med om att en stor hanhund attackerade henne och bet henne i strupen. Hon kunde ha dött så det är inte konstigt att hon tycker speciellt hannar är otäcka. Men Pontus är ju den absolut snällaste hunden så han ska nog kunna hjälpa henne med den biten. De kommer att ha kul ihop och bli bästisar!


.

 Minttu som ettåring tror jag, bild från momos dator.


åsättra

Jag är hos momo och vari och kommer att sova här:) Jag har varit här tillsammans med mammsen hela dagen. Det är skönt att vara undan så länge snickaren håller på i lägenheten. Jag åker antagligen hem först på kvällen i morgon så jag slipper komma dit när han jobbar.
Dessutom har jag heldag ensam med lilla Minttu eftersom de andra åker till Åland och shoppar över dagen.


.Minttu


.
Herregud det är inte ofta jag sover ifrån Danne. Det brukar vara extremt jobbigt, me det är något jag måste vänja mig vid. Det fungerar ju inte att vi aldrig ska kunna vara ifrån varann. Fast ikväll har det varit helt cool faktiskt, vi har pratat någon gång och så vet jag att jag kan ringa honom när som. Det var en helt annan sak när jag var i Norge förra påsken. Då kostar det sjukt mycket att ringa till honom och eftersom jag visste att jag inte kunde ringa när jag kände för det, blev det olidligt. Och det slutade med att Danne beställde en svindyr flygbiljett så att jag kunde komma hem tidigare. Det blev en fem-dagars trip istället för 17 tror jag..

RSS 2.0